PlayStation 4:llä voi pian striimata suoraan YouTubeen

Kirjoittanut: Livegamers

13.08.2015

PlayStation 4:n seuraava suuri päivitys tuo isoja muutoksia. Isoimpina uudistuksina mainitaan esimerkiksi kymmenen sekunnin videopätkien lähettäminen suoraan Twitteriin ja suora striimaus YouTubeen. Päivityksen testaukseen osallistuvien käyttäjien mukaan käyttöliittymään tulee uusina alueina myös Yhteisöt (Communities) ja Tapahtumat (Events) -alueet.
– Tapahtumat-alueella listataan kaikki PlayStationiin liittyvät tapahtumat, jonka kautta niiden löytäminen, niihin liittyminen ja niiden seuraaminen helpottuu.

– Yhteisöt-osio lisätään Ystävät-osion yhteyteen. Yhteisöjen myötä on helpompi löytää samanhenkistä seuraa samoilla mieltymyksillä. Käyttäjät voivat liittyä yhteisöihin tai tehdä omansa.

– Päivityksen myötä käyttäjät voivat mennä Now Playing -osioon, jonka kautta voi aloittaa pelin, liittyä keskusteluihin tai pyytää kaveria lähettämään pelikuvaa.

– Viestit-osion sijoittelua parannetaan ja sen kautta voi helposti liittyä keskusteluihin ja Now Playing -osioon. Ystävät voi myös sijoittaa suosikkilistoihin.

– Suora striimaaminen YouTubeen

– Kymmenen sekunnin peliklippien lähetys Twitteriin

Muita päivityksen tuomia muutoksia:

– Live from PlayStation -osion sijoittelua parannetaan, jonka myötä striimilähetysten lisäksi listataan myös videopätkät ja kuvakaappaukset.

– Automaattisen tekstin rullauksen nopeuden voi määrittää asetuksista.

– Esiin pomppaavien ilmoitusten joukkoon lisätään Yhteisöt, pyynnöt lähettää pelikuvaa, Tapahtumat ja kuuntelussa oleva musiikkikappale, jotka voi asetuksista asettaa päälle tai pois.

Toistaiseksi julki tulleet muutokset voi tarkistaa myös esimerkiksi Reddit-sivustolta. Sony ei ole toistakseksi virallisesti julkistanut tulevaa 3.00-päivitystä, eikä täten päivityksen julkaisuajankohdastakaan ole tällä hetkellä tietoa.