PlayStation Storen alennuksissa futista ja salamurhaajia

Kirjoittanut: Livegamers

27.05.2015

PlayStation Storessa on jälleen alennukset vaihtuneet ja alle on poimittu muutama esimerkki tällä kertaa julkistetuista tarjouksista.
Ensi maininnan saa viikon tarjous, joka kestää aina 3. päivään kesäkuuta saakka. Tänä aikana tarjouksessa on Call of Duty: Advanced Warfare Gold Edition, joka lähtee 33 prosentin alennuksella normaalin hinnan ollessa 69,99€.

Jalkapallon ystäviä hemmotellaan aina 10. kesäkuuta asti, kun sekä PlayStation 4:lle että PlayStation 3:lle on alennuksia suosituista jalkapallopeleistä. FIFA 15 Deluxe Edition lähtee molemmille konsoleille hintaan 24,99€. PES 2015 Pro Evolution Soccer – Digital Exclusive Pack on taas alennettuna PS4:lla hintaan 19,99€ ja PS3:lla 14,99€.

Assassin´s Creed -pelien alennuksissa on puolestaan niin vino pino eri nimikkeitä, joten tähän uutiseen on poimittu vain osa. Kuten jalkapalloilun tarjoukset, myös salamurhaajien pariin pääsee halvemmalla 10. kesäkuuta saakka.

Assassin’s Creed Unityn normaalista 69,99€ hintalapusta raapaistaan puolet pois, kuten myös Assassin’s Creed IV Black Flagin 29,99€ hinnasta. Alustana PlayStation 4. Assassin’s Creed Rogue lähtee puolestaan PlayStation 3:n puolella niin ikään puoleen hintaan, normaalina hintana 59,99€. Mikäli Roguesta haluaa erikoisemman version, kustantaa Assassin’s Creed Rogue Templar Legacy Edition 64,99 eurosta puolet. Assassin’s Creed IV Black Flag – Deluxe Editionin normaalisti 39,99€ hinnasta viilataan myös puolet pois.

Koko mittavan listan alennetuista peleistä voit katsoa PlayStation Blogista.