Prince of Persia Xbox 360:lle?

Kirjoittanut: Livegamers

04.03.2007

Prince of Persia -pelisarja saa ilmeisesti jatkoa. Internetissä liikkuvien vahvistamattomien tietojen mukaan Ubisoft kehittää peliä myös Xbox 360:lle.
Prince of Persia (PoP) oli alun perin Apple II -tietokoneelle vuonna 1989 julkaisema tietokonepeli. Se on käännetty myös lukuisille muille pelilaitteille. Lajityypiltään peli oli jotain tasohyppelyn ja toimintaseikkailun väliltä. Pelissä toteutettiin tuolloin ennennäkemättömän realistista animaatiota. Sittemmin peliin julkaistiin jatko-osa, Prince of Persia 2: The Shadow and the Flame, joka ei kuitenkaan saanut ilmaa siipiensä alle. Peli muistutti liikaa edeltäjäänsä, ja oli näin ollen tekniseltä toteutukseltaan vanha.

Sittemmin Ubisoft on vielä tehnyt useita 3D-tekniikkaa käyttäviä PoP-pelejä, näillä ei kuitenkaan nimeä lukuun ottamatta juurikaan ole yhteistä alkuperäisen Prince of Persian kanssa.

Nyt julki tulleen huhun mukaan Ubi työstäisi Xbox 360:lle uutta jatko-osaa pelisarjalleen, joka luultavimmin ilmestynee kuitenkin vasta ensi vuoden aikana.