Project Cars saa jatkoa – kehittäjä paljasti visiot

Kirjoittanut: Livegamers

23.06.2015

Slightly Mad Studios on tiedottanut, että toukokuussa julkaistu Project Cars saa jatkoa. Kehittäjän mukaan Project Cars 2 tullaan rahoittamaan ja kehittämään joukkorahoituksen myötä, jota se kerää World of Mass Development -sivuston kautta. Ensimmäinen Project Cars rahoitettiin myös samalla tavalla. Tavoitesumma on seitsemän miljoonaa puntaa, josta on tätä kirjoittaessa kerätty lähes 300 000 puntaa. Alustoina tulisivat toimimaan PlayStation 4, Xbox One sekä PC.
Kehittäjä jakoi myös visioitaan ja unelmiaan pelistä, joita se haluaisi nähdä. Kakkososaan olisi näillä näkyminen tulossa yli 200 rataa yli 50 paikassa, ja alustoina nähtäisiin asfaltin lisäksi myös muta, sora, hiekka ja lumi. Radoilla pääsisi huristelemaan yli 200 ajoneuvolla 40 eri autoluokassa, kisamuodoiksi olisi tulossa ainakin rallycross ja mäkiajo.

Kavereiden kanssa kisailu ja elektronisen urheilun tukeminen on myös ajatuslistalla. Uramuotoa voisi halutessaan pelata kaverin kanssa, jolloin kaveri voisi olla esimerkiksi kartturi tai vuorotteleva kuljettaja. eSportsin puolella panostusta iskettäisiin muun muassa selostus- ja katsojakuvakulmiin, sekä taitoon ja käyttäytymiseen perustuvaan peliseuran järjestämiseen. Myös omien kausien järjestäminen helpottuisi huomattavasti.

JJR arvosteli toukokuussa ilmestyneen Project Carsin. Lue arvostelu.