Project Carsin teknistä nippelitietoa jaettu yleisölle

Kirjoittanut: Livegamers

15.04.2015

Slightly Mad Studiosin kehittämän ja Bandai Namcon jakeluun tulevan Project Carsin teknistä tietoa, kuten resoluutiot, ruudunpäivitysnopeudet ja maksimiautomäärä on selvennetty pelaajille pelin kotisivuilla.
PlayStation 4 -version resoluutiona on 1080p-tarkkuus ja ruudunpäivitysnopeutena 60 FPS. Xbox One -version tarkkuus on hieman alhaisempi, 900p. Ruudunpäivitys on kuitenkin sama 60 ruutua sekunnissa. PC-versio vie kuitenkin ymmärrettävästi omilla luvuillaan, kun resoluutioksi on mahdollista saada jopa 12K-tarkkuus, ja ruudunpäivitysnopeuskin riippuu laitteiston tehosta. Pelistä saadaan myös WiiU-versio, jonka tekniset tiedot ilmoitetaan myöhemmin.

Netissä autoilijoiden maksimimäärä kerralla on PlayStation 4:llä ja Xbox Onella 16, kuten myös 32-bittisellä PC:llä. 64-bittisellä PC:llä maksimimäärä nousee 32:een. Offline-vastustajia voi olla kerralla jopa 45 joka laitteella. Jaettua peliruutua ei pelissä nähdä, kehittäjän mukaan 60 FPS -ruudunpäivitysnopeuden vuoksi.

PlayStation-pelaajien huvina pelissä kuullaan Top Gear -ohjelmasta tutun The Stigin opastus ohjaimen kaiuttimesta. Xbox One -pelaajat taas tuntevat ohjaimen näppäinten tärinästä kanttareet kaarroksissa.