Project: Snowblind -infoa

Kirjoittanut: Livegamers

15.09.2004

Alunperin Project: Snowblind suunniteltiin jatko-osaksi Deus Ex -pelisarjalle, mutta uusimpien tietojen mukaan kehittäjä Crystal Dynamics on päättänyt tehdä pelistä itsenäisen version. Päätöksen syyksi kehittäjät kertovat sen, että jossain vaiheessa kehityskaarta huomattiin pelien yhteneväisyyksien jäävän todella vähäisiksi.
Snowblind sijoittuu lähitulevaisuuteen, jossa nanoteknologia ja sen käyttäminen ihmisten ominaisuuksien parantamiseksi on arkipäivää. Pelaaja ohjastaa nanoteknologialla vahvistettua ihmistä, nimeltään Nathan Frost. Hän on Liberty Coalition -nimisen järjestön supersotilas. Erään tehtävänsä aikana Nathan huomaa joutuneensa sotilaallisen vallankaappauksen keskipisteeseen johtamansa ryhmän kanssa. Yllättäen joukkoon on myös lisätty vallanhimoinen hullu, joka pyrkii tuhoamaan maailman joukkotuhoaseella ja pelaajan tehtävä on estää tämä tapahtumasta.

Nathan Frostilla tulee olemaan käytettävissä myös laaja ase-arsenaali ja monia erilaisia voimia. Nämä nano-voimat kuulostavat suunnilleen samanlaisilta, kuin Deus Exin voimat. Tällä hetkellä on nimittäin kerrottu esimerkkinä näkymättömyys- ja parannusvoimat.

Pelin uutuudet tulevat pelinkehittäjien mukaan painottumaan edistyneeseen fysiikkamallinnukseen ja ennennäkemättömään tekoälyyn. Tekoäly ohjastaa myös pelaajan mukana taistelevia sotilaita, jotka on pyritty suunnittelemaan täysin inhimillisiksi. Erikoista oman ryhmän sotilaissa on se, että täydennyksiä ei ole saatavilla. Jos sotilas kuolee, niin pelaajan täytyy selvitä ilman tätä koko loppu pelin ajan. Pelissä tulee olemaan myös lukuisia robotteja ja ajoneuvoja, joita pelaaja voi käyttää.

Peli tulee sisältämään myös Live-tuen, joskin moninpelistä ei ole juurikaan tietoa saatavilla. Moninpelissä tulee olemaan ajoneuvoja ja ainakin Capture the Flag -pelimuoto.

Project: Snowblindin julkaisee Eidos ja peli ilmestynee ensi vuoden puolella. (Tämä uutinen on kirjoitettu demo-version perusteella, joten jotkin seikat varmasti muuttuvat)

Kuvia ja videoita.