Project: Snowblind on valmis

Kirjoittanut: Livegamers

15.02.2005

Eidos ilmoitti Project: Snowblind -pelin valmistuneen. Se ilmestyy Yhdysvalloissa markkinoille 23. päivä kuluvaa kuuta ja Euroopassa maaliskuun 4. päivä.
Alunperin Project: Snowblind suunniteltiin jatko-osaksi Deus Ex -pelisarjalle, mutta kehittäjä Crystal Dynamics on päätti tehdä pelistä itsenäisen version. Päätöksen syyksi kehittäjät kertovat sen, että jossain vaiheessa kehityskaarta huomattiin pelien yhteneväisyyksien jäävän todella vähäisiksi.

Snowblind sijoittuu lähitulevaisuuteen, jossa nanoteknologia ja sen käyttäminen ihmisten ominaisuuksien parantamiseksi on arkipäivää. Pelaaja ohjastaa nanoteknologialla vahvistettua ihmistä, nimeltään Nathan Frost. Hän on Liberty Coalition -nimisen järjestön supersotilas. Erään tehtävänsä aikana Nathan huomaa joutuneensa sotilaallisen vallankaappauksen keskipisteeseen johtamansa ryhmän kanssa. Yllättäen joukkoon on myös lisätty vallanhimoinen hullu, joka pyrkii tuhoamaan maailman joukkotuhoaseella ja pelaajan tehtävä on estää tämä tapahtumasta.

Nathan Frostilla tulee olemaan käytettävissä myös laaja ase-arsenaali ja monia erilaisia voimia. Nämä nano-voimat kuulostavat suunnilleen samanlaisilta, kuin Deus Exin voimat.

Mukana on Xbox Live -moninpelituki 16. pelaajalle ja hahmoluokat erilaisine aseineen, sekä kykyineen. Lisätietoa moninpelistä tarjoilee GameSpot.