Project Spark vihdoin betasta lopulliseen versioon

Kirjoittanut: Livegamers

04.10.2014

Lähes ikuisuuden kestänyt Project Sparkin betajakso päättyy ensi viikolla, kun peli julkaistaan virallisesti Windows 8 -laitteille ja Xbox Onelle. Euroopassa maailmanluontipelin tarkka julkaisupäivä on 9. lokakuuta, eli ensi viikon torstaina. Microsoftin omistama Team Dakota on kehittänyt peliä nelisen vuotta.
Project Sparkin idea on lyhyesti sanottuna luoda erilaisia maailmoja ja tehtäviä, jakaa niitä ystäville, seikkailla luoduissa maailmoissa ja kehittää niitä edelleen eteenpäin. Peli saapuu ilmaisjulkaisuna, joka tarkoittaa pelin sisältävän mikromaksuja.

Betassa mukana olleille Microsoft tiedottaa, että jo luodut maailmat, tilit ja kaikki siihen liittyvät härpäkkeet siirtyvät suoraan lopulliseen julkaisuun. Betailijoille luvataan myös lisäherkkuja julkaisun yhteydessä kiitoksena testauksesta.

Pilvitallennuksen ansiosta pelimaailman tekeminen on mahdollista aloittaa esimerkiksi Win 8.1 -tabletilla ja jatkaa myöhemmin Xbox Onella.

Pelistä julkaistaan myös levyversio, joka sisältää Galaxies: First Contact -paketin, Sir Haakon ´Hawk´ the Knight -hahmon ja ensimmäisen kampanjaepisodin, Champions Quest: Void Stormin.