PS Storessa tupla-alennuksia PS4:lle synttäreiden johdosta

Kirjoittanut: Livegamers

10.06.2015

PlayStation Storessa juhlitaan PlayStation Plussan 5-vuotissyntymäpäiviä. Normaalien alennuksien lisäksi PlayStation Plus -jäsenet voivat tuplata alennuksensa PlayStation 4 -peleistä.Lisäksi juhlahumussa Sony haluaa kiusoitella tulevilla kisailuilla, joissa on mahdollisuus voittaa muun muassa viiden tähden matka Saksan elokuisille Gamescom-messuille tai viiden vuoden PS Plus -jäsenyys. Lisäksi alusta asti PS Plus -jäsenenä olleet saavat pienen yllätyksen, joka kerrotaan myöhempänä ajankohtana.

Alennuksia on jälleen totuttuun tapaan pitkä lista, joista on poimittu osa tähän uutiseen.

The Last of Us Remastered on normaalisti 44,99 euron hintainen. Tästä höylätään pois nyt 25 prosenttia (PS+ 50 %). Far Cry 4 – Gold Edition on normaalisti 99,99 euroa, josta nipsaistaan pois samainen 25 prosenttia. Tropico 5:n PlayStation 4 -versio saa lisälevyn, ja nyt pelin hintaakin on laskettu. Normaalisti 59,99 euroa maksava lähtee nyt 20 prosenttia halvemmalla, PS+:n omaavat saavat 40 prosenttia alennusta.

Oman elämän wannabe-lääkärit pääsevät leikkelemään virtuaalisesti vatsoja auki edullisemmin, kun Surgeon Simulator: Anniversary Edition on 30 % halvempi (PS+:n kera alennus 60 %). Normaalisti peli on varustettu 10,99 euron hintalapulla. Jos taas tahtoo tutkia – eikä aiheuttaa – henkirikoksia, Sherlock Holmes: Crimes and Punishments on 30 prosentin alennuksessa (PS+ 60 %). Normaalisti 54,99 €.

Jos kaipaa vain rehellistä turpiinvetoa, voinemme suositella alennuskorista Mortal Kombat X Premium Editionia 10 prosentin alennuksella, PS+-jäsenille 20 prosentin alennus. Normaalisti 99,99 euroa.

Koko listan voi kurkata PlayStation Blogista.