Psychic Readers Network haastoi Rockstarin oikeuteen

Kirjoittanut: Livegamers

04.08.2017

Muun muassa Grand Theft Auto -pelisarjasta tunnettu Rockstar Games on jälleen haastettu oikeuteen. Nyt haaste on nostettu hieman jälkijunassa, koska se koskee jo 15 vuotta sitten julkaistun Grand Theft Auto: Vice Cityn yhtä hahmoa. Kyseinen hahmo on Auntie Poulet, jonka Psychic Reader Network -yritys näkee jäljittelevän Miss Cleo -tv-persoonaa. Miss Cleo, oikealta nimeltään Youree Dell Harris esitti televisiossa psyykikkoa vuosina 1997-2003. Alla olevalla pätkällä nähdään Auntie Poulet Vice Cityssä, jonka ääninäyttelijänä toimi juurikin Youree Dell Harris.

Nyt hieman jälkijunassa Psychic Reader Network on haistavinaan helpon rahan ja perustelee oikeusjuttua sillä, että Rockstar tekee edelleen rahaa Vice Cityllä ja samalla myös Miss Cleon persoonaa hyväksikäyttäen. Rockstar ei tietenkään syytöksiä purematta niele ja kertoo omassa tiedotteessaan taistelevansa voimakkaasti syytettä vastaan.

Ei olisi suuri yllätys, mikäli tuomari ei syytettä vakavissaan ottaisi. Taannoin myös näyttelijä Lindsay Lohan haastoi Rockstarin oikeuteen, mutta tuolloin juttu kaatui oikeudessa.