Push Me Pull You tulossa PlayStation 4:lle

Kirjoittanut: Livegamers

19.11.2015

Ihastuttavan kammottava, jalkapalloa, painia ja matopeliä yhdistelevä, 2 vastaan 2 -urheilupeli on tulossa PlayStation 4 -konsolille. Asiasta kertoi PlayStationin blogi.
Australialaisen pikkustudio House Housen esikoispelissä kaksihenkiset joukkueet pelaavat yhdellä, matomaisella oliolla, jonka molempia päitä ohjaa yksi pelaaja. Peruspelin tarkoitus on pitää palloa omalla puolella kenttää, mutta studio on luvannut lopulliseen peliin ainakin pelimuodon nimeltä Knockout, jossa joukkueiden tarkoituksena on tökätä vastustajan pallo ulos ympyrän muotoiselta kentältä yrittäen samalla pitää pallon omalla kenttäpuoliskollaan. Trailerin perusteella peliin on myös tulossa jonkintapainen versio jalkapallosta,

Vaikka alunperin suunnittelimme Push Me Pull Youn neljän ihmisen pelattavaksi neljällä ohjaimella, ymmärsimme ettei kaikilla ole kasapäin ylimääräisiä ohjaimia, eikä ole aina helppoa kerätä neljää kaverusta samaan huoneeseen pelaamaan videopelejä,” House House -studion johtaja Michael McMaster kuvaa pelin suunnittelua PlayStationin blogissa.

Siksi studio on pyrkinut tekemään pelistä mahdollisimman helposti lähestyttävän. Peli on kahdesta neljään pelaajalle pelattavissa yhdestä neljään ohjaimella.

Olemme pitäneet kontrollit niin yksinkertaisina, että kaksi pelaajaa voi jakaa yhden ohjaimen, mikä on meidän lempitapamme pelata, sillä ohjaimen jakaminen johtaa usein siihen, että joutuu painimaan peliparinsa kanssa niin peliruudulla kuin sohvallakin,” McMaster kuvailee peliään.

Push Me Pull You on tulossa PlayStation 4:lle, PC:lle, Macille ja Linuxille vuoden 2016 alussa. Lisätietoa pelistä löytyy pelin verkkosivuilta.

Kerro kommenteissa, minkälaisia ajatuksia traileri herättää sinussa!