Quantum Breakin julkaisupäivä vahvistui trailerin myötä

Kirjoittanut: Livegamers

11.02.2016

Suomalainen pelikehittäjä Remedy Entertainment ja Microsoft tiedottivat tänään julkaisevansa Quantum Break -toimintapelin Xbox Onelle ja PC:lle 5. huhtikuuta. Digitaalisen Xbox One -version ennakkotilaajat saavat PC-version itselleen veloituksetta.
Kaksi Remedy Entertainmentin suosittua ja kriitikoiden arvostamaa klassikkoa – Alan Wake ja Alan Wake’s American Nightmare – ovat nyt osana Quantum Break -kokemusta. Jokainen Xbox Onelle ostettu Quantum Break sisältää Alan Wake -pelin latauskoodin Xbox 360:lle ja se on pelattavissa Xbox Onella taaksepäin yhteeensopivuuden kautta yhdessä The Signal ja The Writer -lisäosiensa kanssa. Lisäksi fanit, jotka ennakkotilaavat Quantum Breakin Xbox Onelle valikoidulta jälleenmyyjältä tai digitaalisen Xbox-kaupan kautta, saavat Alan Wake’s American Nightmaren Xbox 360:lle. Valikoidulta jälleenmyyjältä ennakkotilanneet saavat myös premium SteelBook® -keräilykannet kaupan päälle. Lisäksi Quantum Breakin Xbox Onelle digitaalisena Xbox-kaupasta tai valikoidulta jälleenmyyjältä ennakkotilanneet, sekä Xbox One Special Edition Quantum Break -pelikonsolipakkauksen ostaneet, saavat Windows 10 -version ladattavaksi koodilla Windows-kaupan kautta.

Juhlistaakseen Quantum Breakin tulevaa lanseerausta, Remedy Entertainment ja Microsoft Studios julkaisivat uuden live-action trailerin nimeltä “The Cemetery”.

Katso miten Quantum Break herätetään henkiin, kun veljeään surevaa Jack Joycea (Shawn Ashmore) ajetaan takaa Monarch Solutionsin agenttien toimesta. Mutta aika ei ole enää kuten ennen, vaan se on rikki. Ja aika on ainoa ase, jolla Jack voi selvitä kaaoksen keskellä.

Quantum Breakin myötä saataville tulee myös sekä valkoinen että musta Xbox One -bundlepaketti. Suositushinta paketille on 399 euroa ja lisätietoa siitä saa täältä.

Lähde: Lehdistötiedote