Rainbow Six Siege jatkuu kolmannelle vuodelle

Kirjoittanut: Livegamers

20.11.2017

Ubisoft on julkaissut tiedotteen, jonka mukaan Tom Clancy’s Rainbow Six Siege on jatkumassa myös kolmannelle vuodelle neljän uuden kauden myötä.
Tiedotteen mukaan ensi vuonna peliin julkaistaan kahdeksan uutta operaattoria (Italia, Marokko, USA:n Delta Force, sekä Iso-Britannian Scotland Yard), kaksi uutta karttaa ja yhden vanhan kartan uusittu versio.

Peliin on tulossa myös uusi pelimuoto, nimeltään Outbreak. Se on väliaikaisena saatavilla oleva, yhteistyössä pelattava, pelimuoto, joka on Ubisoftin kiitos suurelle ja toisiaan tukevalle fanikunnalle. Outbreakin aihe liittyy jonkinlaiseen virukseen tai biologiseen vaaraan ja kehittäjät ovatkin vihjailleet sen ehkä olevan jonkinlainen zombimoodi, olevan kenties jonkinlainen variaatio normaalista Terrorist Huntista.

Seuraavaksi Rainbow Six Siegessä alkaa kuitenkin Operation White Noise, joka tuo mukanaan yhden puolalaisen operaattorin, sekä kaksi Etelä-Korean operaattoria. Allaolevalla videolla näet operaattorit toiminnassa uusien kykyjensä kanssa.