Rainbow Six: Siegen päivitys tuo paljon kaivattuja parannuksia

Kirjoittanut: Livegamers

16.09.2016

Ubisoftin taktinen räiskintäpeli Rainbow Six: Siege on saanut uuden päivityksen, joka sekä korjaa bugeja, myös muuttaa monen operaattorin varusteita.
Päivitys korjaa muun muassa ranskalaisen GIGN-joukon Docia sekä Twitchiä, mutta myös Navy Sealsien Blackbeardia.

Twitch saa käyttöönsä kaksi erikoistaitona käytettävää Shock Dronea yhden sijaan. Hän saa jo valmistautumisvaiheessa normaalin tiedustelurobotin sijasta käyttöönsä kyseisen erikoisrobotin. Näin hän pystyy tuhoamaan puolustavan joukkueen ansoja, kameroita, sekä muita häirintälaitteita. Valmistautumisvaiheen jälkeen Twitch pystyy käyttämään toisenkin samanlaisen laitteen, sekä vaihtelemaan kamerakuvaa molempien välillä. Toinen ei siis tuhoudu automaattisesti, jos toinen käytetään. Samalla Shock Drone on saanut pieniä muutoksia, kuten lisää nopeutta, vähemmän ääntä ja sähköpanoksen pidemmän kantomatkan.

Blackbeard sen sijaan saa käyttöönsä kaksi kiväärin päälle asetettavaa suojakilpeä. Kun toinen tuhoutuu, voi hän laittaa toisen tilalle. Kilpien kestävyyttä on kuitenkin laskettu 800 hp:sta 150 hp:iin. Kilven kestävyysmittari myös näkyy pelaajan ruudulla, joten hänen ei enää tarvitse arvailla pelkästään luotien määrästä kilven kuntoa.

Myös Doc on saanut paljon kaivattuja muutoksia, sillä nyt hän pystyy myös parantamaan tiimikavereita, perinteisen elvytyksen sijasta. Hän myös voi antaa tiimilleen energiaboostin, jolloin tiimikaverin terveysmittari nousee 120:een asti. Terveys kuitenkin putoaa pikkuhiljaa alaspäin, kunnes taistelijalla on taas terveysmittaria täydet 100 pistettä.

Edellämainittujen taistelijoiden lisäksi myös moni muu saa pientä päivitystä. Osa hyökkääjistä saa käyttöönsä jalkaväkimiinat, jotta vihollinen ei pääsisi yllättämään heitä selustasta. Puolustajat sen sijaan voivat valita itselleen kosketuksesta räjähtävät kranaatit, joilla voi tappamisen lisäksi tehdä helposti lisää ampuma-aukkoja tai kulkureittejä. Myös osaan aseista voi lisätä rekyyliä ja kantamaa parantavia lisäosia.

Muita suuria muutoksia ovat esimerkiksi Valkyrien kameroiden vähentäminen kolmeen, pientä viilausta operaattoreiden aseisiin, sekä omien tiimiläisten ampumisesta saatua rangaistusta. Myös muutamien aseiden tehokkuutta on parannettu, kun aseilla ammutaan kauemmas.

Täydellisen muutoslistan voi katsastaa lähdelinkin takaa. Päivitys on ladattavissa jokaiselle alustalle.