Rainbow Six: Siegen seuraavaa lisäsisältöä avattiin

Kirjoittanut: Livegamers

06.02.2017

Ubisoft on paljastanut kaiken tarvittavan tiedon seuraavasta Rainbow Six: Siegen lisäosasta. Se kantaa nimeä Velvet Shell ja lisää mukaan tuttuun tapaan kaksi uutta operaattoria, uuden kartan, sekä paljon muuta pientä sälää.
Pääosassa Velvet Shellissä on Espanjan Ibizalla sijaitseva lomalukaali Coastline, jossa taistelu tapahtuu. Coastline sisältää uima-altaita, urheiluautoja, sekä muinaista arkkitehtuuriakin, mutta pääsääntöisesti taistelu tapahtuu kuitenkin sisätiloissa. Talossa on myös paljon kattoikkunoita ja täysin avonainen sisäpuutarha, jossa kannattaa olla varuillaan niin sisällä, kuin ulkonakin.

Operaattoreihin mukaan liittyy puolustaja Mira, sekä hyökkääjä Jackal. Miran kyky on asentaa seiniin luodinkestävä ikkuna, josta edes Glaz ei voi ampua läpi. Ikkunan läpi näkee vain ulospäin ja sen voi avata vain sisältäpäin. Täten kannattaakin hyökkääjänä olla varuillaan, sillä pieni ikkunaluukku voi avautua hetkenä minä hyvänsä, jolloin puolustajat voivat avata tulen varomattomia hyökkääjiä kohti.

Jackalin erikoiskykynä ovat erikoislasit, jotka näkevät vihollisten kengänjälkiä. Suurin painopiste Jackalin kyvyllä onkin etsiä alueella vaeltavat yksittäiset sotilaat, jotka voivat mahdollisesti iskeä hyökkäystiimin selkään pahimmalla mahdollisella hetkellä.

Velvet Shellin myötä peliin tulee myös paljon erilaisia bugikorjauksia, kustomointimahdollisuuksia, sekä uuden eliittianimaation Rookille.

Toisen vuoden kausipassin ostajat saavat Velvet Shellin käyttöön tiistaina 7. helmikuuta, kun taas muut joutuvat odottamaan viikon lisää. Kausipassilaiset saavat operaattorit ilmaiseksi ja heti, muut joutuvat ostamaan heidät pelinsisäisellä rahalla.