Rainbow Six: Siegen tulevaisuus ei ole jatko-osassa

Kirjoittanut: Livegamers

22.05.2017

Äärimmäisen suurta suosiota nauttiva Rainbow Six Siege on ollut kaupoissa jo puolisentoista vuotta ja monet fanit ovatkin alkaneet toivomaan jo pelille jatko-osaa. Sellaista ei kuitenkaan ole ihan heti tulossa, sillä Ubisoft ei halua jakaa pelin pelaajia, eikä luoda väkisin jatko-osaa pelille, jolla on vieläkin suurta potentiaalia ja mahdollisuuksia suureen kehitykseen. Jatko-osan sijaan pelin tulevaisuus onkin ilmaisessa lisäsisällössä.
Ubisoftin mukaan pelaajien määrät ovat kasvaneet yli viisinkertaisesti ensimmäisen neljänneksen jälkeen, mikä tekeekin pelistä yhtiön tähän asti suosituimman pelin. Peli on myös erittäin suosittu eSports-piireissä, jossa käytiinkin juuri toisen vuoden ensimmäisen kauden finaali, päättyen eurooppalaisista jäsenistä koostuvan PENTA Sportsin voittoon.

Juhlistaakseen pelin kasvavaa suosiota eSports-piireissä, Ubisoft on tehnyt dokumentin kyseisestä tapahtumasta. Dokumentissa seurataan kanadalaista Continuum-joukkuetta, ranskalaisen Team Vitalityn jäsentä Furious G:tä, sekä KiXSTAria, turnausten selostajaa ja heidän toimiaan turnauspelien parissa. Kyseisen dokumentin voi katsastaa vaikka suoraan tuosta alapuolelta, mutta kannattaa laittaa ensin tekstitykset päälle, mikäli ranskan kieli ei suju tarpeeksi.