Rainbow Six Siegen uudet operaattorit saapuvat elokuun lopussa

Kirjoittanut: Livegamers

12.08.2017

Ubisoft laittoi toukokuussa hieman jarrua Rainbow Six Siegen uusien operaattoreiden ja karttapaketin kanssa ja tilalle saatiin bugeja korjaava ja pelikokemusta parantava Operation Health. Nyt kun kyseinen operaatio on saatu pikkuhiljaa valmiiksi, on aika siirtää peli kolmanteen kauteen; Operation Blood Orchidiin.
Uusista operaattoreista tai kartasta ei ole vielä kerrottu mitään, mutta julkaistun promokuvan mukaan se liittyisi Hong Kongissa sijaitsevaan huvipuistoon. Samalla julkaistaan myös kolme uutta operaattoria, kaksi Hong Kongin SDU-joukoista ja yksi Puolan GROMeista. Puolan kausi jätettiin kokonaan väliin, sillä Operation Health korvasi sen aiemmin. Siksi heidän sotilaansa saapuvat kolmannen ja neljännen kausien yhteydessä.

Operation Blood Orchid ja sen operaattorit julkaistaan elokuun 29. päivä kausipassilaisille, muut saavat hahmot käyttöönsä vasta syyskuun 5. päivä. Tietoa operaatiosta luvataan kertoa Gamescomissa järjestettävässä The Rainbow Six Pro League-finaalissa, elokuun 25.—26. päivä.