Rainbow Sixistä peliä esittelevä interaktiivinen traileri

Kirjoittanut: Livegamers

29.07.2015

Ubisoft julkaisi tulevasta Rainbow Six Siege -toimintapelistään interaktiivisen esittelytrailerin. Trailerilla esitellään erään tiimin taktista etenemistä pelissä ja sen aikana katselijalle esiintyy muun muassa erilaisia klikattavia kohtia, joista aukeaa lisätietoja pelin ominaisuuksista ja pelaajan käytössä olevista työkaluista. Traileri on katsottavissa pelin virallisilla nettisivuilla.
Tom Clancy´s Rainbow Six Siege julkaistaan sekä PlayStation 4- ja Xbox One -pelikonsoleille että Windows-tietokoneille 13. lokakuuta 2015.

Rainbow Six -pelisarja ei kuitenkaan edusta suoraviivaista räiskimistä, vaan rakentuu taktisen etenemisen ympärille. Poliisin ja armeijan erikoisryhmistä tutut erikoisvälineet, kuten erilaiset räjähteet, kranaatit, suojakilvet ja monet muut apuvälineet ovat yhtä tärkeässä osassa kuin vaativaan voimankäyttöön tarkoitetut ampuma- ja lähitaisteluaseet. Peli on kehittäjän mukaan yhdistelmä sekä kiivasta räiskintää, vaarallisia lähitaistelutilanteita että taktista osaamista ja strategista pohdintaa.

Lähde: Lehdistötiedote