Razer esitteli arcadetikun Onelle

Kirjoittanut: Livegamers

12.07.2014

Oheislaitteita valmistava Razer esitteli arcadetikun Xbox Onelle. Atrox-nimeä kantava ohjain julkaistiin aluksi Xbox 360:lle, mutta Razer teetti siitä myös uuden version varta vasten Xbox Onelle.

Pelivälineessä tulee olemaan Killer Instinct -teemainen kuori, kahdeksan alkuperäistä Sanwa Denshi -näppäintä ja autenttinen arcade-sommittelu, kuten vanhoissa peliluolissa konsanaan. Ohjaimen saa myös avattua, jotta pelaaja voi säädellä näppäimiä mielensä mukaan. Sisältö on suunniteltu mehiläiskennorakenteella, joten sisäisiä komponentteja voi siirrellä.

Razer on sisällyttänyt ohjaimeen myös paikkoja, joihin voi säilöä vaihdettavia tikunnuppeja, USB-kaapelin ja mukana tulevan ruuvimeisselin, jolla voi kätevästi modata kapinetta.

”Suunnittelimme Razer Atrox Arcade Stickin Xbox Onelle samalla periaatteella, joka teki Razer Atroxin Xbox 360:llä suosituksi tappelupelien yhteisössä”, kertoo Razerin perustaja ja toimitusjohtaja Min-Liang Tan. ”Ammattipelaaminen kasvaa jatkuvasti kansainväliseksi ilmiöksi ja pelivaruste, kuten Razer Atrox Arcade Stick Xbox Onelle, tulee auttamaan tappelupelien pelaajia kaikkialla jyräämään vastustajansa tyylillä, ottelusta toiseen.”

Peliohjain tulee myyntiin maailmanlaajuisesti elokuussa hintaan 199,99 Yhdysvaltain dollaria.
Päivitys 12.7.2014 klo 17.25: Eurohinta on myös samainen 199,99.