Razerilta yksilöitävä taisteluohjain

Kirjoittanut: Livegamers

20.05.2013

Razer, pelilaitteiden, -ohjelmistojen ja -järjestelmien valmistaja, on julkaissut Razer Atrox Arcade Stick -ohjaimen Xbox 360 -pelikonsolille. Kyseessä on laajan betatestausohjelman läpikäynyt lopullinen tuote.
Joidenkin maailman parhaiden ammattipelaajien ja taistelupeliyhteisön kansainvälisten jäsenten testaama Razer Atrox Arcade Stick -ohjain on valmistettu yksilöitävän ohjaimen haluavia ja turnauspelaajia ajatellen. Ohjaimessa on käytetty ensiluokkaisia Sanwa-komponentteja. Ohjaimessa on kymmenen herkkää painiketta ja tarkka kahdeksansuuntainen peliohjain.

RazerAtrox

Ohjain on pitkälle yksilöitävissä, ja sen jalusta avautuu nappia painamalla. Tämän ansiosta Razer Atrox on helppo yksilöidä jokaisen makuun ja pelityyliin sopivaksi. Käyttäjät voivat yksilöidä ohjaimen ulkonäköä käyttämällä omia kuvituksiaan. Sisäosan avausmahdollisuus ja hunajakennorakenne helpottavat ruuvien kiinnittämistä.

Razer Atroxin sisältä paljastuu lokeroita, joissa voidaan säilyttää mukana toimitettua vaihtoehtoista peliohjainta, jossa on mailan mallinen pää, irrotettavaa kaapelia ja ruuvimeisseliä. Sisäosat tarjoavat runsaasti säilytystilaa matkustettaessa taistelupeliyhteisön tärkeimpiin tapahtumiin.

”Kattavan betatestausohjelman päätyttyä uskomme rakentaneemme ohjaimen, jota harrastajat rakastavat”, sanoo Min-Liang Tan, yksi Razerin perustajista, toimitusjohtaja ja taiteellinen johtaja. ”Tiedämme peliohjaimien yksilöinnin olevan arkipäivää taistelupeliyhteisön jäsenten keskuudessa, joten halusimme tehdä Razer Atroxista erittäin helposti muutettavan. Odotamme jännityksellä, millaisia muutoksia käyttäjät tekevät Razer Atroxiin.”

Hinta: EU 199,99 €

Saatavuus:

Razerzone.com – ennakkotilaukset 21. toukokuuta 2013
Japani – toukokuu 2013
Maailmanlaajuisesti – kesäkuu 2013

Tuoteominaisuudet:

– 10 turnaustasoista Sanwa-painiketta
– Aito Sanwa-peliohjain pyöreällä nupilla ja vaihtoehtoisella mailan mallisella päällä
– Vaihdettava ylälevy mahdollistaa yksilölliset kuvitukset
– Helposti avattavat sisäosat ja säilytystilat helpottavat muutosten tekemistä
– Sisäpuolen hunajakennorakenne helpottaa ruuvien kiinnittämistä
– Säilytystilaa mm. vaihtoehtoiselle peliohjaimelle, jossa on mailan mallinen pää
– 4 m (13 jalkaa) pitkä irrotettava USB-kaapeli
– Mukana ruuvimeisseli muutosten tekoon
– 2,5 mm audiojakkiliitin kuulokemikrofonille Xbox LIVE -pelejä varten

Lisätietoja Razer Atrox -ohjaimesta on osoitteessa razerzone.com/atrox.

Lähde: Lehdistötiedote