Real Time Worldsin pelejä X360:lle

Kirjoittanut: Livegamers

21.06.2005

-Päivitetty-
Microsoft-pomo Peter Moore ilmoitti tänään ELSPA Games Summit -konferenssissa, että scotlantilainen pelistudio Real Time Worlds on alkanut työstämään pelejä yksinoikeudella X360:lle.

Vielä ei julkistettu mitä pelejä sopimus tulee sisältämään, mutta luultavimmin yksi voisi olla aikaisemmin uutisoitu All Points Bulletin.

Real Time Worldsin johtaja David Jones tunnetaan legendaaristen pelisarjojen, kuten Lemmings ja GTA, luojana.

”Odotamme innolla työskentelyä Real Time Worldsin kanssa ja haltioituneena katsomme minkälaisia pelejä he saavat aikaan X360:lla. Studiolla on monta pelimaailman ammattilaista, jotka ovat olleet mukana kehittämässä sellaisia huippupelejä kuin Grand Theft Auto, Lemmings ja Donkey Kong Country. Nyt he kehittävät pelejä Xbox 360:lle, joten emme malta odottaa mitä tämä yhteistyö antaa pelaajille,” Moore kertoo.

Moore myös paljasti Microsoftin odotukset X360:n myynnin suhteen. Microsoftin tavoitteena on 10 miljoonaa myytyä konsolia 12-16 kuukautta konsolin julkaisusta. Moore, Sega of American entinen johtaja, myös sanoi ettei X360 tule jakamaan PlayStation 2:lle hävinneen Dreamcastin kohtaloa.