Rebellion kertoi Sniper Elite 4:n tulevaisuudesta

Kirjoittanut: Livegamers

11.03.2017

Sniper Elite 4:n kehittänyt Rebellion on paljastanut tietoa tulevista lisäsisältöpaketeista, joita peliin ollaan ajan myötä julkaisemassa. Ensimmäiset näistä saapuvat jo maaliskuun aikana.
Pelistä tullaan ensin julkaisemaan paketit Deathstorm Part 1: Inception, sekä The Night Fighter Expansion Pack. Ensimmäinen on uuden minikampanjan ensimmäinen osa, joka sisältää kolme pientä tehtävää pelattavaksi joko yksin, tai kaksin.

Jälkimmäinen sen sijaan on varustepaketti, joka tuo mukanaan kolme uutta asetta, uusia maaleja aseisiin, sekä kaksi uutta hahmoa. Maaliskuussa tulee myös uusi moninpelikartta, Night Woods, sekä Elimination-pelimuoto.

Myöhemmin peliin tullaan lisäämään myös toinen osa minikampanjaa: Deathstorm Part 2: Infiltration, sekä toinen varustepaketti, Urban Assault Expansion Pack. Se tuo mukanaan uuden moninpelikartan, uuden pelimuodon, uusia Survival-tehtäviä, sekä uusia aseita ja varusteita.

Kesällä julkaistaan vielä kolmas, sekä samalla myös viimeinen, osa Deathstorm kampanjaa, nimeltään Obliteration. Moninpelii tulee saamaan aseiden ja varusteiden lisäksi vielä kaksi uutta karttaa aiempien lisäksi, Fortressin sekä Bunkerin. Survival saa myös omat lisätehtävänsä kesäauringon saapuessa.

Kaikki Survival-tehtävät, moninpelikartat, sekä pelimuodot tulevat olemaan ilmaisia kaikille pelaajille. Lisäosat ja varustepaketit sen sijaan ovat maksullisia, mutta kuuluvat myös pelin kausipassiin. Kuvia moninpelikartoista löytyy esimerkiksi lähdelinkin takaa.