Red Dead Redemption saapui pelattavaksi Xbox Onelle *Päivitetty*

Kirjoittanut: Livegamers

07.02.2016

Rockstar Gamesin kehittämä, suosittu länkkäritoimintapeli Red Dead Redemption on saapunut Xbox Onen Backward Compatibility -ohjelmaan. Pelin saattaminen pelikuntoon tosin vaatii pientä kikkailua, jonka voisi kuvitella merkitsevän sitä, ettei peliä ole vielä virallisesti julkaistu taaksepäin sopivien pelien joukkoon.
Xbox-tuen virallinen Twitter-tili suositteleekin vielä pidättäytymään pelin suhteen ja viittaa juurikin Xboxin käyttäytymissääntöihin.

Mikäli omistat pelin digitaalisessa muodossa ja kaikesta huolimatta tahdot peliä päästä pelaamaan, ohjeet pelin toimintakuntoon saattamiseksi löytyvät lähdelinkin takaa.

Red Dead Redemptionin lisäksi BC-ohjelmaan on näillä näkymin tulossa seuraavaksi Tekken Tag Tournament 2 ja Castlevania: Symphony of the Night.

Päivitys 8.2.2016 klo 15.30: Microsoftin Major Nelson vahvistaa Reddit-palvelussa, että RDR lipsahti julki vahingossa. Tulevia BC-pelejä testataan Microsoftin omassa piirissä ja virheen myötä tuotos tuli hetkeksi julkikseksi. Nyt peli vaatii pakollisen päivityksen, jota ei kuitenkaan voi ladata.