Remedy suunnittelee yksinpelin sijasta moninpeliä

Kirjoittanut: Livegamers

22.09.2016

Max Paynesta, Quantum Breakista ja Alan Wakesta tuttu suomalainen Remedy Entertainment kääntää katseensa yksinpelien sijasta moninpeleihin.
Yhtiö on kertonut blogissaan suunnittelevansa jotain uudenlaista, sillä vaikka yksinpelit ja niiden tarinat ovat tärkeitä yhtiölle, on heidän tullut aika haastaa itsensä myös moninpelien maailmassa.

”Yksinpelikokemukset ovat aina olleet tärkeitä meille. Samaan aikaan haluamme kuitenkin haastaa itsemme laajentamalla niistä tutut elementit myös yhteistyötä vaativaan moninpeliin. Pyrimme aina mahdollisimman hyvään tarinankerrontaan ja haluammekin antaa samoja kokemuksia ja tarinoita jaettavaksi ja koettavaksi myös yhteistyötä vaativassa moninpelissä. Uskomme, että moninpelikokemus yhdistettynä Remedyn ainutlaatuiseen maailmojen luomiseen tarjoaa tähän erinomaisen asetelman.”, Remedyn peliohjaaja Mikael Kasurinen ja luova johtaja Sam Lake kertovat.

Samalla he myös kertovat etsivänsä johtavaa ohjelmoijaa moninpelin puolelle. Tällä hetkellä Remedy keskittää voimiaan korealaisen verkkoräiskintäpelin, Crossfire 2:n, tarinapuolen kehitykseen. Voit lukea asiasta lisää täältä.