Respawn Entertainment paljasti debyyttipelinsä

Kirjoittanut: Livegamers

07.06.2013

Respawn Entertainment julkisti debyyttipelinsä. Peli kulkee nimellä TitanFall ja se julkaistaan ainoastaan Microsoftin pelikonsoleille sekä PC:lle. Tuoreessa Game Informer -lehdessä julkaisuajaksi ilmoitettiin 2014 vuoden kevät.
Studio perustelee julkaisualustoja tiimin pienellä koolla. Heidän mukaansa useammalle alustalle suoritettu julkaisu olisi koitunut liian haastavaksi ensipelin kohdalla. Tällä tavoin tiimi voi sanojensa mukaan keskittyä nimenomaan itse pelin kehitykseen.

”Emme sano ettemmekö tulevaisuudessa tekisi multiplatform-pelejä, mutta ensimmäisen pelimme kohdalla halusimme keskittyä tekemään niin hyvän pelin kuin vain mahdollista”, Respawnin edustaja kertoo.

TitanFall on moninpeliin keskittynyt ensimmäisen persoonan räiskintä, jossa ohjataan isokokoisia mutta ketteriä Titaaneja. Titaanien lisäksi taistelukentillä liikkuu myös tavallisia ihmisiä. Molempia yllä mainittuja ohjaa sekä ihmis- että tekoälypelaajat.

Pelin Xbox One versio tulee hyödyntämäänMicrosoftin pilvipalvelua ainakin tekoälyn osalta. Xbox 360 -versiosta vastaa ulkopuolinen pelistudio, jota ei vielä ainakaan ole ilmoitettu.

TitanFallin kehitysstudion riveistä löytyvät muun muassa entiset Infinity Wardin työntekijät Jason West sekä Vince Zampella. Pelin julkaisijana toimii Electronic Arts.