Rock Band 2 syksyllä Xbox 360:lle

Kirjoittanut: Livegamers

30.06.2008

Harmonixin johtaja Alex Rigopulos ilmoitti Rock Band 2:n saapuvan syyskuussa Xbox 360:lle ja loppuvuodesta ”muille konsoleille”. Marraskuussa 2007 Amerikassa julkaistu Rock Band ei ole ilmestynyt Suomessa, eikä vielä ole tietoa maista, joissa RB2 julkaistaan syyskuussa.
Harmonix ilmoitti, että Rock Bandin ladattavia kappaleita ei erotella peleihin, vaan jokainen niistä toimii sekä RB1:ssä että RB2:ssa. Myös ensimmäisen osan soittimet toimivat uudessa pelissä. Ainakin soittimia, pelin ulkoasua ja joitain muita pelin ominaisuuksia uudistetaan. Yhtiö kertoo kuuntelevansa tarkasti pelaajien palautetta ja muokkaavansa peliä niiden mukaan. Parannuksia kokevat muun muassa bändiominaisuudet, minkä tarkoituksena on helpottaa bändinä soittamisen aloittamista, sillä pelaajat ovat kokeneet siinä ongelmia. Myös Band World Tour -moodia muunnellaan kritiikkiä ajatellen.

Harmonixin pääsuunnittelija Dan Teasdale lupaa Rock Band 2:een useita uusia moodeja, joiden avulla pelin musiikkia voi kokea aivan uudella tavalla.

Rock Band 2:n hinnoituksesta tai soittimista ei vielä annettu tietoja, mutta pelistä kerrotaan lisää tulevilla E3-messuilla.