Rocket League nyt pelattavissa Xbox- ja PC-pelaajien välillä

Kirjoittanut: Livegamers

26.05.2016

Rocket Leaguen kehittäjä ja julkaisija Psyonix-studio on tiedottanut, että pelistä on tullut ensimmäinen Xbox One -nimike, jota voi pelata alustojen välillä. Xbox One- ja PC-pelaajat voivat nyt osallistua samoihin otteluihin pelissä. Pelissä on mahdollisuus myös rajata PC-pelaajat pois pelihaussa.
Keväällä Microsoft kertoi, että he ovat valmiita alustojen väliseen pelaamiseen ja Rocket League tulee olemaan ensimmäinen cross-play -peli. Kutsu on heitetty myös Sonyn suuntaan, joka ei kuitenkaan ole toistaiseksi innostunut yhteiseen peliin Xbox Onen ja PlayStation 4:n välillä. PlayStation 4- ja PC-pelaajien välinen pelaaminen on ollut mahdollista PS4-julkaisusta lähtien.

Rocket League julkaistiin Xbox Onelle helmikuussa 2016 ja julkaisun jälkeen peliä on Onella pelannut jo lähes kaksi miljoonaa pelaajaa.

Livegamers järjestää liigat Rocket Leaguen parissa niin Xbox One kuin PlayStation 4 -alustoillakin. Nyt myös PC-pelaajat voivat osallistua liigaan kumman tahansa alustan puolella. Liigojen ilmoittautumiset löydät täältä.

Lähde: Lehdistötiedote