Rocket Leaguen päivitystä avattiin — lisäautoja myöhemmin

Kirjoittanut: Livegamers

04.09.2015

Psyonix kertoo tuovansa ralliautot ja jalkapallon yhdistävään Rocket Leagueen muutoksia ja lisäyksiä tulevassa päivityksessä. Studio kommentoi aihetta useassa twiitissä Twitter-tilinsä kautta.
1.05-päivitys korjaa pelin pikkuvikoja, mutta tuo myös uusia ominaisuuksia mukanaan. Pätsin mukana peliin saapuu kaksi uutta erilaista lippua ja sen myötä pelaajat voivat etsiä uuden ranked matchin edellisen, päättyneen pelin loppuruudusta. Tällä hetkellä pelaajat joutuvat hakemaan uuden pelin kulkemalla päävalikkojen kautta, joka aiheuttaa ylimääräisiä lataustaukoja. Lisäksi tasomatsit saavat oman ensimmäisen kautensa päivityksen tullessa julki.

Päivityksen myötä myös pelin musiikkisoitin saa uuden ilmeen. Kehittäjä kertoo myös, että päivityksen myötä tallennukset eivät enää korruptoidu samoissa määrin, kun tällä hetkellä.

1.05-päivityksellä ei ole vielä saapumispäivää, mutta se saapuu Psyonixin mukaan kahden viikon kuluessa. Päivityksen tultua julki studio aikoo julkistaa peliin uuden, lisäautoja tuovan DLC:n.