Rory McIlroy PGA Tour myöhästyy heinäkuulle

Kirjoittanut: Livegamers

24.04.2015

EA Sports Rory McIlroy PGA Tourin julkaisu siirtyy aiemmin ilmoitetun kesäkuun sijaan heinäkuulle. Aiemmin ilmoitettiin julkaisuajankohdaksi ainoastaan kesäkuu, mutta nyt julkaisija EA Sports on päättänyt uudeksi päiväksi heinäkuun 14. Syyksi EA ilmoittaa ylimääräisen testaamisen, jolla varmistetaan online-puolen toimivan alusta saakka moitteetta.
Ilmoituksen myötä kerrottiin myös hieman tarkemmin pelin ominaisuuksista. Pelityylejä PGA Tourissa nähdään kolme: arcade, classic ja tour.

Arcade on perinteinen tyyli, joka on tuttu aiemmista PGA Tour -peleistä. Tatilla määrätään lyönnille vauhti ja voima, bumpereilla taas voi hallita pallon kierrettä. Classic-tyyli tuo tuulahduksen vanhaa, kun lyönti tapahtuu kolmen klikkauksen sarjalla. Ensimmäisellä A-näppäimen painalluksella alkaa lyönnin voiman kertyminen, toisella klikkauksella määrätään voima ja kolmannella lyönnin tarkkuus. Tour taas tavoittelee realistisinta tapaa pelata, kun lyönteihin ei voi enää vaikuttaa pallon jo ollessa ilmassa, eikä lyöntipaikalta voi tiirailla lähemmäksi reikää.

Alla olevalla videolla käydään myös nopeasti läpi kenttien eroja ja muun muassa kasvillisuuden realistisempaa mallinnusta.

EA Sports Rory McIlroy PGA Tour julkaistaan Xbox Onelle ja PlayStation 4:lle.