Ruotsalainen Pid sai julkaisijan

Kirjoittanut: Livegamers

13.06.2012

Ruotsalaisen Might and Delight -studion kehittämä Pid-peli sai julkaisijan ja näkee päivänvalon myös Xbox 360:lla vielä tänä vuonna.
Might and Delight ja D3Publisher tiedottivat aloittavansa yhteistyön saadakseen pelin julkaistua myös Xbox Live Arcadeen. Jo aiemmin pelin on vahvistettu tulevan Playstation Networkiin sekä PC:lle Steamiin.

”Tämä on fantastinen tilaisuus saada jaettua Pid mahdollisimman suurelle yleisölle”, juttelee Might and Delightin Wendy Young. ”Meillä on loistava kehitysympäristö ja nyt voimme yhdistää sen hienon julkaisijan kanssa”.

”Olemme todella innoissamme saadessamme liitettyä Pidin hienojen nimien joukkoon. Pid on ainutlaatuinen peli. Tiedämme ihmisten rakastavan sitä, kun se julkaistaan myöhemmin tänä vuonna”, kertoo D3P:n johtaja Bill Anker.

Pidissä ohjataan nuorta päähenkilöä, joka on joutunut kaukaiselle planeetalle. Tässä tasohyppelyssä on seikkailua vaikeuttamassa erilaisia esteitä, erilainen painovoima sekä vaihtelevia hahmoja ja vihollisia. Tavoitteena on kukistaa viholliset, jotka tekevät kaikkensa, ettei päähenkilö pääse pois planeetalta.

Lisätietoja pelistä saa pelin kotisivuilta. Pid julkaistaan myöhemmin tänä vuonna.

Lähde: Lehdistötiedote