Segalta kolme nimikettä Xbox 360:lle

Kirjoittanut: Livegamers

11.05.2007

Sega on ilmoittanut torstain pressitiedotteessaan kolme uutta peliprojektiaan Xbox 360:lle.

Odotetuin nimike on Condemned 2: Bloodshot, joka julkaistaan vuoden 2008 alkupuolella Xbox 360:lle ja PS3:lle. Pelaaja astuu jälleen entisen sarjamurhayksikön tutkijan Ethan Thomaksen rooliin. Thomas on kutsuttu takaisin töihin jäljittämään kadonneen ystävänsä. Condemnedin jatko-osa tarjoaa parannetun taistelusysteemin ennenäkemättömillä puolustus- ja hyökkäysyhdistelmillä. Peli sisältää myös moninpelituen, joka jäi puuttumaan ensimmäisestä osasta.

Seuraavana on vuorossa Universe at War: Earth Assault, alunperin vain PC:lle suunniteltu sci-fi RTS tulee nyt myös Xbox 360:lle. Pelissä lähitulvaisuuteen sijoittuvaan Maahan hyökkää lukuisia vihamielisiä olentoja galaksien syövereistä tarkoituksenaan vallata kotiplaneettamme. UaW:n Xbox 360 -versio sisältää uudelleentyöstetyt kontrollit sekä moninpelimahdollisuuden Xbox Liven kautta. Pelin uskotaan ilmestyvän ensi vuoden alussa.

Lisäksi Xbox Live Arcadeen pamahtaa Happy Tree Friends False Alarm -niminen toimintapuzzlepeli. Pelin lisenssi perustuu mustalla huumorilla höystettyyn Mondo Median kehittämään animaatiosarjaan. Pelaaja voi valita hahmokseen Flippy the Bearin, Lumpy the Moosen tai Handy the Amputee Beaverin, ja päämääränä on pelastaa Iloisen puun ystävät vaarallisista tilanteista. Happy Tree Friends False Alarm julkaistaan todennäköisesti tämän vuoden lopulla.