SEGAn pelijulkistuksia

Kirjoittanut: Livegamers

10.09.2005

SEGA ilmoitti eilen kehittävänsä seuraavan sukupolven konsoleille Sonic The Hedgehog-pelin jatko-osaa ja kertoi Chromehounds -pelinsä ilmestyvän ensi keväänä. Yhtiö myös julkisti Sonic Riders -pelin, joka on kehitteillä Xboxille.

Uusi Sonic The Hedgehog -peli tulee ilmestymään Xbox 360:lle ja PS3:lle ensi vuoden aikana. Peliä kehittää Yuji Naka, joka osallistui alkuperäisien Sonic-pelien kehitykseen. SEGA kertoi, että tavoitteena on palauttaa pelisarja entiseen loistoonsa. Tiimi yrittää vangita n. 15 vuoden takaisen Sonicin tunnelman, nopean vauhdin ja tasohyppelyn – mitkä tekivät alkuperäisestä Sonicista jättimenestyksen.
Keskustelua aiheesta

SEGA myös julkaisee From Softwaren kehittämän taistelurobotti-pelin Chromehoundsin vuoden 2006 kevään aikana. From Software on mm. kehittänyt palkitun Armored Core -pelisarjan. Chromehoundsiin kerrotaan tulevan 12 pelaajan yhteistyö ja versus -pelimuotoja, sekä tuhansia erilaisia tapoja muokata omaa taistelurobottiaan.
Keskustelua aiheesta

Sonic Riders on Sonic-pelimaailmaan sijoittuva ajopeli. Pelien pahis Dr. Eggman (tunnettu myös nimellä Robotnik) on kutsunut kaikki kilpailemaan Worldwide Grand Prix -kilpailuun. Kilpaileminen tapahtuu erilaisilla välineillä nopeutta vaativissa tehtävissä. Pelistä on myös nähtävillä ensimmäiset kuvat, sekä video, jotka meille tarjoilee Xboxfront.de.
Keskustelua aiheesta