Seuraava Assassin´s Creed vuosi julkisuuteen

Kirjoittanut: Livegamers

03.12.2014

Suositun Assassin´s Creed -sarjan seuraava osio on jo nyt ehtinyt selvitä, vaikka viimeisimmän pelin julkaisusta on vasta muutama viikko. Julkistuksen syy ei tule kenellekään luultavasti yllätyksenä, sillä peli ilmestyi parrasvaloihin laajan tietovuodon mukana. Vuodossa selvisi uuden pelin lisäksi muutakin mahdollista faktaa Assassin´s Creed -pelisarjasta
Seuraava Assassin´s Creed -peli on nimeltään Victory. Peli sijoittuu Viktoriaanisen ajan Lontooseen. Peli julkaistaan vuonna 2015 Xbox Onelle, Playstation 4:lle ja PC:lle. Pelistä vuotaineita kuvia voit katsoa lähdelinkin takaa.

Aikaisempina vuosina pelin pääkehittäjänä on toiminut Ubisoft Montreal, mutta Victoryn tapauksessa sen paikan ottaa Ubisoftin studio Quebecissa. Huhujen mukaan Victory tulisi olemaan ainoa Assassin´s Creed -peli ensi vuoden aikana. Peli tulee oletettavasti pyörimään Anvil-pelimoottorin tuoreimmalla versiolla.

Ubisoft kertoo olevansa vuodosta harmissaan. Julkaisija on paininut Assassin´s Creed Unityn ongelmien kanssa pelin julkaisusta lähtien. Pelaajille on luvassa hyvityksiä.