Seuraava Call Of Duty saattaa sijoittua Vietnamin sotaan

Kirjoittanut: Livegamers

22.10.2016

Viime vuosina Call Of Duty -pelisarja on sijoittunut vahvasti tulevaisuuteen, mutta ensi vuoden osa saattaa tehdä poikkeuksen, ja päätyä kertaamaan Vietnamin sotaa vuosina 1955-1975.
Pelinkehittäjä Sledgehammer Games kehitti joitain vuosia sitten Vietnamiin sijoittuvaa toimintapeliä nimeltä Fog Of War, jonka pelimekaniikkaan oli otettu mallia Naughty Dogin Uncharted-pelisarjasta. Projekti kuitenkin lopetettiin, ja Sledgehammer siirtyi kehittämään Call of Duty: Advanced Warfare -peliä.

Ensi vuonna on jälleen Sledgehammerin Call Of Dutyn vuoro, ja nyt ilmassa liikkuu huhuja sekä vuotoja, joissa kerrotaan Vietnamiin sijoittuneen ja keskeytetyn projektin uudelleenherättelystä. Myös Sledgehammerin pääjehu Michael Condrey kertoi vuonna 2014, että Vietnamiin sijoittuva Call Of Duty on vielä jonain päivänä täysin mahdollista. Jäämmekin odottamaan lisätietoja ja virallista julkistusta.

Sitä ennen kuitenkin räiskitään tulevaisuudessa, sillä Call Of Duty: Infinite Warfare julkaistaan marraskuun 4. päivä Xbox Onelle, PlayStation 4:lle sekä PC:lle