Seuraava Gears of War ei saavu Xbox 360:lle

Kirjoittanut: Livegamers

04.04.2015

Seuraavaa Gears of War -peliä kehittävän Black Tusk Studiosin yksi kehittäjistä on sanonut, ettei seuraava osa päädy Xbox 360:lle. Eräs pelisarjan faneista on kysynyt kyseiseltä kehittäjältä, Jack Fellingiltä, asiasta ja tämä on sanonut, että seuraava peli tullaan näkemään ainoastaan Xbox Onella.
IGN on yrittänyt kysyä lisätietoja Microsoftilta asiasta, mutta Microsoft tyytyy kertomaan, että pelistä tiedotetaan lisää kesän E3-messuilla. Tällä hetkellä siis Felling on ainoa, joka on väittänyt pelin tulevan pelkästään Xbox Onelle.

Black Tusk Studios on tuore studio siinä mielessä, ettei se ole kehittänyt yhtäkään peliä vielä valmiiksi nykyisellä nimellä. Studio on toiminut aiemmin nimellä Microsoft Vancouver, sekä kehittänyt tällä nimellä lentosimulaatiopelin nimeltä Microsoft Flight. Työlistalta löytyy myös Kinect-peli, joka ei koskaan valmistunut. Kun Microsoft osti itselleen Gears of Warin oikeudet Epic Gamesiltä, Microsoft antoi kehitysvastuun Black Tusk Studiosille. Samalla Microsoft palkkasi Rod Fergussonin Black Tusk Studiosille, joka on kolmen ensimmäisen Gears of War-pelin takana toiminut johtava tuottaja sekä ohjaaja.