Seuraava Need For Speed ei vaadi jatkuvaa nettiyhteyttä

Kirjoittanut: Livegamers

10.05.2017

Seuraavan Need For Speedin nimeä ei ole vielä paljastettu, mutta pelin kehittäjänä toimiva Ghost Games on kuitenkin kertonut jo pelistä hieman yksityiskohtia. Toisinkuin aiemmissa Need For Speedeissä, seuraavassa tulee olemaan täysin ilman verkkoyhteyttä toimiva yksinpelitarina, sekä mahdollisuus laittaa peli tauolle kisojen ajaksi.
”Jatkuva nettiyhteys on aiheuttanut paljon palautetta ja keskustelua ja olemme tekemässä siihen muutoksen. Seuraavassa NFS:ssa voi pelata yksinpelitarinan täysin ilman nettiyhteyttäkin ja kyllä, voit myös laittaa pelin tauolle halutessasi. Myös autojen kustomointi tulee olemaan edelleen iso osa peliä ja seuraavassa viemme sen vielä syvällisemmäksi ja yksityiskohtaisemmaksi. Seuraavassa Need For Speedissa tulee olemaan mukana myös poliisivoimat ja voitkin rällätä niitä karkuun niin asfaltilla, kuin maastoajoissakin mielesi mukaan. Rakennamme maailman monipuolisuutta ajatellen ja olemmekin innoissamme nähdäksemme miten pelaajat sinne suuntaavat. -Ghost Gamesilta kerrotaan.

Need For Speed julkaistaan tämän vuoden lopulla. Kesäkuun E3-messuilla peli todennäköisesti julkistetaan virallisesti trailerin kera.