Shadow Ops: Red Mercury valmistunut

Kirjoittanut: Livegamers

22.05.2004

Zombie Studiosin kehittämä FPS-peli Shadow Ops: Red Mercury on mennyt kultaan ja saapuu Euroopassa pelikauppojen hyllyille 18.6. Yhdysvaltalaiset pelaajat pääsevät testaamaan sitä kolme päivää aikaisemmin. Pelin julkaisijana toimii Atari.
Shadow Ops: Red Mercury -pelin lähitulevaisuuteen perustuvassa, 26 kentän pituisessa yksinpelikampanjassa Spec Ops -agentin tehtävänä on etsiä Venäjältä varastettua Red Mercury (punainen elohopea) -nimistä neutronipommia, ennen kuin se joutuu terroristien käsiin.

Äänet peliin palkattiin tekemään Soundelux-äänistudio, joka tunnetaan muun muassa elokuvista Black Hawk Down, Charlie´s Angels 2 ja Kill Bill Vol. 1. Studio teki kiitettävää työtä, ja Shadow Ops saikin kunnioitetun THX-äänisertifikaatin. Peli pyörii viimeisimmällä Unreal-pelimoottorilla, joten myös graafiseen puoleen on panostettu.

Xbox Live -moninpelituki on tehty 12 pelaajalle ainakin kymmenellä eri kartalla. Moninpelimuodoista mukana on muun muassa, Team Deathmatch, Plant the Bomb, VIP Escort sekä Capture the Flag. Jaetun ruudun co-op -tuki löytyy myös, joten kaverin kanssa voi pelata yksinpelikampanjan kenttiä yhteistyössä.

Kotisivut