Shadowrunille julkaisupäivä *päivitetty*

Kirjoittanut: Livegamers

11.03.2007

FASA Studio ja Microsoft ovat julkistaneet Live Anywhere -peli Shadowrunin julkaisupäivän. Julkaisu tapahtuu 2. huhtikuuta ainakin Yhdysvalloissa, Euroopan julkaisupäivästä ei ole vielä varmuutta. Peli ilmestyy samana päivänä sekä Windows Vistalle että Xbox 360:lle.
Live Anywhere -ominaisuuden mahdollistamana Xbox 360- ja Windows Vista -pelaajat voivat ottaa toisistaan mittaa samoilla areenoilla. Konsolipelaajien ei tarvitse murehtia näppäimistön ja hiiren tuomasta edusta, sillä se on otettu huomioon peliä tasapainotettaessa: Xbox 360 -pelaajille on tiedossa erinäisiä helpotuksia ainakin tähtäämiseen liittyen.

Vuoteen 2021 sijoittuvassa pelissä taikuus on palannut viiden tuhannen vuoden poissaolon jälkeen ja ihmiset taistelevat sen hallinnasta. Jättiyhtiö RNA haluaa valjastaa taikuuden myyntituotteeksi, kun taas muinainen Lineage-ryhmittymä haluaa pitää taikuuden ilmaisena kaikille. Pelaajat pääsevät valitsemaan edellä mainittujen osapuolien lisäksi rodun, jolla osallistuu päättymättömään taisteluun nettipelin välityksellä. Rotuvalikoima koostuu ihmisistä, haltijoista, peikoista ja kääpiöistä.

Päivitys 12.3.: Lähteen tieto oli valheellista eikä julkaisupäivää ole oikeasti vielä julkistettu. Julkaisupäivä on kuitenkin luvattu paljastaa lähiaikoina lehdistötiedotteen myötä.