Shivering Isles julkistettu

Kirjoittanut: Livegamers

05.01.2007

Bethesda Softworks on julkistanut aiemmin huhutun Shivering Isles -lisäosan suuren suosion saavuttaneeseen The Elder Scrolls IV: Oblivioniin. Päivitys julkistettiin PC Gamer -lehden Yhdysvaltojen tuoreimmassa numerossa.
Poiketen aiemmista lisäosista Shivering Isles sijoittuu kokonaan uudelle alueelle, uuteen ulottuvuuteen jonka nimi on The Realm of Madness – alueen asukkaat ovat nimen mukaisesti hulluja ja täysin mielipuolisia. Ulottuvuutta hallitsee Sheogorath, mielipuolisuuden prinssi. Uudelle alueelle siirrytään Bravilin lähelle mystisesti ilmaantuneesta portista, ja pelaajan tehtävänä on estää Juggaleg-nimisen pahuuden jumalan suunnittelema Greymarch, jonka tavoite on tuhota ulottuvuuden koko väestö.

Realm of Madnessin nähtävyyksiin kuuluvat mm. enteellisesti nimetyt Bliss-, Mania- ja Dementia-kaupungit. Lisäksi Outouksien Museon löytää Cruciblen kaupungista ja Split-niminen kaupunki sisältää kaksin kappalein kaikkea. Lisäosan tuomiin uudistuksiin kuuluu myös ympäristön muuttuminen pelaajan tekojen seurauksena.

Vaikka Bethesda ei ole kertonut vielä kaikkia yksityiskohtia laajennuksen sisällöstä, niin muutamia tietoja on tihkunut julkisuuteen uusista vihollisista. Näihin kuuluvat esimerkiksi 20-jalkainen portinvartijajättiläinen, erikoinen ravun ja hämähäkin yhdistelmä ja Knight of The Order -nimellä kulkevat, raskaasti haarniskoidut sotilaat.

Laajennuksen on määrä ilmestyä PC:lle kevään aikana, joskaan Euroopan osalta julkaisuajankohtaa ei ole varmistettu.