Siirtyykö uuden sukupolven GTA V ensi vuoteen?

Kirjoittanut: Livegamers

28.08.2014

Huhumyllyt jatkavat jauhamistaan ja nyt spekulaatioden kohteena on Grand Theft Auto V ja sen julkaisuajankohta. Useat tahot pitävät todennäköisempänä ensi vuoden julkaisuikkunaa, kuin syksyn aikana koittavaa julkaisua. VG247verkkojulkaisun toimittaja Patrick Garratt kommentoi asiaa seuraavasti:
”Vietin Gamescomeilla paljon aikaa PR-henkilöiden ja pelijulkaisijoiden kanssa ja heidän kesken oli paljon puhetta uuden sukupolven GTA V:n julkaisusta vasta 2015.”

Garratt oli myös haastatellut Sony Worldwide Studiosin varatoimitusjohtajaa Michael Dennyä ja kysynyt miksei uutta materiaalia näytetty messuilla lainkaan. Dennyn vastaus oli, ettei ”uutta materiaalia – verrattuna E3-messuilla nähtyyn – ollut tarjolla”. Garrattin mukaan GTA V kuitenkin oli myös Gamescom-messuilla, mutta sitä näytettiin suljettujen ovien takana ainoastaan jälleenmyyjille.

Alla olevalla videolla Garratt juttelee asiasta enemmänkin.

Rockstar Games ilmoitti E3-messuilla julkaisevansa pelin Xbox Onelle, Playstation 4:lle ja PC:lle. Julkaisupäivää on aiemmin veikkailtu vielä syksylle.