Silent Hills mahdollisesti peruttu *Päivitetty*

Kirjoittanut: Livegamers

26.04.2015

Päivitys 27.4 klo 8:55:
Internetissä vellonut julkinen salaisuus Silent Hillsin peruuntumisesta sai vahvistuksen, kun näyttelijä Norman Reedus vahvisti asian Twitterissä. Peliyhtiö Konami ei ole vieläkään kommentoinut asiaa julkisuuteen. Pelisuunnittelija Hideo Kojiman ja Konamin välillä on lähihistoriassa kuohunut kulissien takana. Se, onko pelin peruuntumisen syynä suunnittelijan ja julkaisijan väliset riidat, jää ainakin toistaiseksi arvailujen varaan.

Alkuperäinen uutinen:

Silent Hillsistä julkaistu P.T., eli playable teaser, tullaan vetämään pois PlayStation Storesta keskiviikkona 29.4. Tämä on aiheuttanut suuren spekulaatioaallon siitä, ettei peliä tulla sittenkään julkaisemaan. Silent Hillsin virallisella sivustolla ei ole sen kummemmin kommentoitu asiaa, paitsi että videon jakeluaika päättyy PlayStation Storessa.

Yksi Silent Hillsin tekijöistä, elokuvaohjaaja Guillermo Del Toro, kävi esiintymässä ja antamassa haastattelun lauantaina 25.4. San Francisco International Film Festival -tapahtumassa. Haastattelussa hän kertoi ettei peliä tulla julkaisemaan. Ensimmäisenä elokuvantekijän sanomasta tiedotti TV´s Matt Hackney Twitter-tilillään.

Pelin kehittäjä Konami ei ole kuitenkaan vielä vahvistanut huhua todeksi.