Sins of A Solar Empiren Betasta tietoa

Kirjoittanut: Livegamers

22.03.2007

Stardock Entertainment ja Ironclad Games kertoivat tänään beta-aikeistaan reaaliaikaisen strategiapelin Sins of a Solar Empiren kanssa. Ennakkotilaamalla pelin sen kotisivuilta 44,95 $:n, eli noin 33,70 €:n hintalapulla varustettuna, pääsee peliä beta-testaamaan hyvissä ajoin ennen pelin varsinaista julkaisua. Betan on kaavailtu alkavaksi 27. kuluvaa kuuta, ja sen on kerrottu sisältävän yksinpelikampanjan yhdellä rodulla. Betan tarkoitus on testata pelin yhteensopivuutta koneiden kanssa ja sen tehovaatimuksia.
Brian Clair, Stardock Entertainmentin pelijulkaisujen ohjaaja kommentoi asiaa seuraavasti: ”Olemme iloisia pystyessämme vihdoin antamaan Stardockin ja Ironcladin faneille mahdollisuuden testata Sins of a Solar Empireä. Heidän palautteensa auttaa meitä tuomaan uskomattoman hauskan, tasapainoisen ja vakaan pelin kauppoihin myöhemmin tänä vuonna.”

Sins of a Solar Empire on avaruuteen sijoittuva reaaliaika-strategiapeli. Pelaajien pitää valloittaa maailmoja, ottaa osaa diplomatiaan, käydä kauppaa toisten sivilisaatioiden kanssa ja käyttää resurssejaan oikein, kehittääkseen talouttaan, teknologiaansa ja sotavoimaansa. Pelaajat taistelevat strategisilla kolmiulotteisilla taistelutantereilla, jossa avaruuslaivat taistelevat visuaalisen hohdon keskellä.

Lisä tietoa pelistä saa sen kotisivuilta.