Skyrimiin tulossa lihaisia lisämateriaalipaketteja

Kirjoittanut: Livegamers

13.12.2011

Pelikehittäjä Bethesda vahvistaa, että The Elder Scrolls V: Skyrim saa tulevaisuudessa useita ”lihaisia” lisämateriaalipaketteja. Bethesdan mukaan vastikään Video Game Awards -gaalassa Vuoden Peli -tittelillä palkittua Skyrimiä parannetaan DLC-paketeilla, ei niinkään laajenneta.
”Käymme paraikaa ideoita läpi ja selvitämme, mitä ihmiset tekevät pelin sisällä ja yritämme parantaa niitä asioita. Tavoitteena on tehdä pelistä parempi, ei laajempi, koska peli on jo niin valtava” juttelee pelin ohjaaja Todd Howard.

Howardilta kysyttiin myös mahdollisen moninpelimuodon lisäämistä peliin:

”Koskaan ei voi sanoa ei koskaan, mutta emme keskity tällä hetkellä siihen. Tämän tyyppinen peli on se, missä meidän sydämemme on ja mistä olemme innoissamme, ja keskitymme ensisijaisesti siihen. Emme halua menettää keskittymistä ja uhrata yksinpelin vain sen vuoksi, että saisimme lisättyä moninpelin.”

Tarkempia tietoja tulevista paketeista ei kerrottu, mutta niiden luvataan olevan runsaita, mistä voi päätellä, etteivät paketit ole vain tavarapäivityksiä. Myöskään aikataulua ei selvinnyt. Microsoft kertoi elokuussa, että kaksi ensimmäistä Skyrimin DLC:tä ovat jonkin aikaa yksinoikeudella vain Xbox 360:lle.