Skyrimille kolme platinalevyä

Kirjoittanut: Livegamers

15.02.2012

Suomen peliohjelmisto- ja multimediayhdistys FIGMA ry on myöntänyt The Elder Scrolls V: Skyrim -pelille peräti kolme platinalevyä osoituksena yli 20 000 kappaleen myynnistä jokaisella kolmella eri pelialustallaan.
PC-, Xbox 360 – ja PlayStation 3 -pelialustoille saatava Skyrim on The Elder Scrolls -saagan viides osa. Pelin on kehittänyt Bethesda Game Studios. Skyrim uudistaa avoimen maailman fantasiapelejä kehittyneellä pelimoottorillaan, joka herättää henkiin täydellisen virtuaalimaailman liikkuvine pilvineen, karuine vuoristoineen, vilkkaine kaupunkeineen, rehevine alankoineen ja antiikkisine luolastoineen. Pelissä voi käyttää satoja aseita, loitsuja ja kykyjä. Skyrim sisältää myös paljon lohikäärmeitä.

”The Elder Scrolls V: Skyrim todisti jälleen sen, että roolipelaaminen voi hyvin konsoleilla ja PC:llä. Skyrim ja Bethesda täytti odotukset, ylitti ne ja saavutti pelaajat jopa genren rajojen ylikin. Skyrim tulee olemaan pitkään se roolipeli mihin muita verrataan”, kertoo ALSO Finlandin tuotepäällikkö Aleksi Ranta.

Lähde: Lehdistötiedote