Slender kauhistuttaa konsoleilla tässä kuussa

Kirjoittanut: Livegamers

06.09.2014

PC-tietokoneilla jo pari vuotta hirvittäneen indie-peli Slenderin jatko-osa saapuu 24. syyskuuta myös konsoleille. Pelin on kehittänyt nelihenkinen Blue Isle Studios ja se julkaistaan Xbox 360:lle ja PlayStation 3:lle.
Vuonna 2013 PC:lle julkaistu Slender: The Arrival on jatko-osa vuonna 2012 ilmestyneelle Slenderille, jossa pelaaja ohjastaa pientä tyttöä nimeltä Kate. Pelaajan tehtävänä on etsiä pimeästä metsästä kahdeksan lappua ennen kuin Slender-niminen hirviö nappaa pelaajan. Jatko-osassa idea on sama, mutta samalla täytyy suorittaa muitakin tehtäviä viidessä erillisessä luvussa. Slender: The Arrivalin päähenkilönä toimii tällä kertaa Lauren, joka on Katen ystävä. Kate on myymässä taloaan, joten hän pyytää Laurenia auttamaan siinä.

Pelaajalla on pelissä käytössään vain taskulamppu, jossa on kaksi tilaa ─ laaja ja kohdistettu valokeila. Pelissä on kolme vaikeusastetta: helppo, normaali ja hardcore. Helpossa pelaaja kestää eniten osumia, taskulampun paristo on loputon sekä viholliset käyttäytyvät kesymmin. Hardcore-tasolla taasen osumakestävyys on heikko, taskulampun paristo saattaa loppua ja viholliset käyvät päälle hanakammin.