SmartGlass rantautui Windows-laitteille

Kirjoittanut: Livegamers

27.10.2012

SmartGlass on nyt ladattavissa Windows -laitteisiin ilmaiseksi Xbox Live Kauppapaikalta. Voit ladata sovelluksen myös täältä.
Sovellusta voi käyttää saumattomasti oman Xbox 360:n tai minkä tahansa muun Windows 8 -käyttöjärjestelmän kanssa, vaikkapa internetselaimen hiiren vastikkeena tai muuten vaan erillisenä kaukosäätimenä, jolla käynnistää esimerkiksi pelit ja videot Xboxilla.

Näyttöä pyyhkimällä saa kursoria liikutettua selaimessa huomattavasti vaivattomammin kuin perinteisen ohjaimen tattia vatkaamalla.

SmartGlass tuo myös erillisen lisänäytön Xboxille joihinkin peleihin kuten esimerkiksi Forza Horizoniin, Dance Central 3:een ja Halo Waypointiin. Esimerkkeinä käytettäköön vielä, että Madden Football NFL 13 -pelissä voi piirtää ”pikareitit” ja Halo 4:ssä saadaan vaikkapa tilastot näkyville. SmartGlass voi myös näyttää esimerkiksi faktoja elokuvasta, jota katsot.

Lisäys 27.10. klo 11:30: Sovellus on saatavilla myös Android-käyttöjärjestelmän sisältäville puhelimille, ja sen voi ladata täältä. SmartGlassin luvataan saapuvan myös iOS-käyttöjärjestelmälle pikapuolin.

Lähde: Lehdistötiedote