Sony käynnistelee omaa PlayStation Plus -liigaa

Kirjoittanut: Livegamers

30.10.2015

Sony on julkaissut oman kilpailukykyisen eSports-sivustonsa. Siellä on tarkoitus järjestää turnauksia monissa eri peleissä ja palkintojen arvojen uskotaan nousevan jopa kymmeniin tuhansiin euroihin.
PlayStation Leagueta pitää pystyssä uusi ranskankielinen sivusto, jossa on kilpapeleiksi paljastettu muiden muassa Street Fighter IV Ultra , Battlefield Hardline ja FIFA 16. Turnauksia on ilmeisesti tarkoitus järjestää kuukausittain. Esimerkiksi parhaille Project Cars -kuskeille on luvassa jonkinlainen kuukausistipendi.

Sivuston turnausjärjestelmä pyrkii huomioimaan kaikentasoiset pelaajat. Aluksi pelaajat tuupataan alimpiin divisiooniin pelaamaan karsintaotteluita turnauksia varten, mutta kun näissä kolisee tarpeeksi menestystä, niin divisioonatasot nousevat kohisten. Sivusto pyrkii asettamaan otteluissaan mahdollisimman tasaisia pelaajia vastakkain, mikä on allekirjoittaneen mielestä mahtava uutinen, joka saattaa poistaa kynnystä osallistumiselle.

Korkeatasoisimpia matseja voi ilmeisesti seurata livestriimeinä, eikä tietenkään unohdeta finaaleja, jotka takuuvarmasti tulee suorina lähetyksinä!

Tällä hetkellä tiedämme, että sivusto tulee tukemaan näitä pelejä:

-Battlefield Hardline
-Driveclub
-Fifa 16
-Mortal Kombat X
-Pro Evolution Soccer 2016
-Project Cars
-Rocket League
-Trials Fusion
-Ultra Street Fighter IV