Spider-Man: ystävä vai vihollinen

Kirjoittanut: Livegamers

08.05.2007

Uuden Activisionin Spider-Man-pelin teaser-nettisivu on avattu tänään. Spider-Man 3:n PS2-version ohjekirjan takakannesta löytyi Internetsivu peliprojektille Spider-Man: Friend or Foe, joka ei ole kuitenkaan ollut käytössä tähän päivään saakka.
Pelistä ei tiedetä vielä mitään, mutta sivu paljastaa seuraavan Hämähäkkimiehen seikkailun tarjoavan ”ennennäkemättömän käänteen legendaan ja uuden otteen elokuvista”. Sivu sisältää muutaman konseptikuvan pelistä korostaen Spideyn ja Green Goblinin sarjakuvamaisempaa ilmettä.

Spekuloiden Internetsivun pieniä yksityiskohtia vaikuttaa todennäköiseltä, että kyseessä on Activisionin jo marraskuussa 2006 ilmoittama Spider-Man Trilogy -peli. Pelin uskotaan keskittyvän kolmen Spider-Man -elokuvan tapahtumiin ja sen pitäisi ilmestyä tämän vuoden lopulla, joten on erittäin todennäköistä, että nämä kaksi projektia ovat yksi ja sama. Spider-Man: Friend or Foelle ei ole vielä kerrottu pelialustoja, tosin Spider-Man Trilogyn huhuttiin ilmestyvän Wiille, Xbox 360:lle sekä PS3:lle.