Splinter Cell: Chaos Theory -moninpeli

Kirjoittanut: Livegamers

27.09.2004

Ubisoft ilmoitti tänään että heidän tuleva hiiviskelypelinsä Splinter Cell: Chaos Theory tulee sisältämään sekä kaverin kanssa yhteistyönä pelattavan pelimuodon (näytettiin E3:ssa), että toisia vastaan pelattavan pelimuodon, jonka debyytti nähtiin sarjan edellisessä osassa.
Ubisoftin Montrealin studio kehittää sekä yksinpeliä, että yhteistyössä kaverin kanssa pelattavaa moninpeliä. Ubisoftin Ancecyn studio (Pandora Tomorrow´n moninpeli) kehittää toisia vastaan pelattavaa moninpeliä.

Jokaisessa moninpelin kentässä on pääpelimuoto nimeltään Scenario, joka yhdistelee Pandora Tomorrow´n erilaisia pelimuotoja ja haasteita. Kenttä muuttuu pelaajan tekemien asioiden (ovet jotka avautuvat, valot jotka menevät pois päältä jne.) ja suorittamien tavoitteiden mukaan. Nämä tavoitteet ovat samat kuin Pandora Tomorrow´ssa, eli Neutralization, Extraction ja Sabotage.

Mukana on myös toinen pelimuoto: Disk Hunt.

Tässä pelimuodossa tietty määrä diskettejä on sijoiteltu kenttään sattumanvaraisesti (kaikissa mahdollisissa paikoissa). Vakoojien täytyy saada tietty määrä diskettejä haltuunsa, jotta he voittaisivat. Mutta jos vakoojat kuolevat, he menettävät kantamansa disketit. Jos näin tapahtuu, sinun täytyy tehdä kaikkesi saadaksesi disketit takaisin.

Splinter Cell: Chaos Theory julkaistaan maaliskuussa 2005.