Square Enix julkisti täysin uuden pelinimikkeen: Antique Carnevale

Kirjoittanut: Livegamers

08.07.2017

Square Enix on julkistanut työstävänsä täysin uutta peliä, nimeltään Antique Carnevale. Pelin ensimmäinen video kertoo sen tarinasta ja yhdestä hahmoista. Ja kuten niin usein japanilaisissa ensijulkistuksissa on, video on tottakai täysin japaniksi.
Videon kuvaus ja kerronta kuitenkin kuuluu:

”Oletko koskaan miettinyt eroja asioiden ja elävien asioiden välillä? Tai onko nukeissa ja ihmisissä eroja? Jos kysyt, ihmiset usein vastaavat etteivät nuket voi liikkua itsekseen, eikö? Jokatapauksessa, tämä on kutsu labyrinttiin. Jos ihminen voi liikkua omasta tahdostaan, miksei nukkekin? Jos nukke voi liikkua omasta tahdostaan, voiko ihminenkin? Vaeltelevat seikkailijat eivät välttämättä pääse koskaan pois. Ja myöhemmin yksi poika päätyy labyrinttiin yksin. Hän kuuntelee kadonneiden ja eksyneiden ihmisten itkua. Hän ymmärtää ja tarvitsee labyrinttiin kadonneet nuket. Tuon nuoren miehen, joka seisoo ihmisten ja nukkejen välissä, puolesta minä rukoilen. Olkoon ihmisten rukoukset hänen kanssaan.

Mitään muuta Square Enix ei vielä pelistä paljastanut, mutta lisätietoja on tulossa heinäkuun 18. päivä. Mille alustalle peli on tulossa? Kenties vain mobiililaitteille?